Arkiv: Episode

Vecka 4 – 2024

Ja, ibland blir det inte som man har planerat. Tanken var att det inte skulle bli några luckor, men ibland kommer livet emellan! Nu är det däremot dags för ett nytt poddavsnitt, och häng med, för under vecka 4 händer det en hel del på skolan! Bilden till veckans avsnitt är gjord av ChatGPT, inspirerad…

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 4 – 2024
/

Vecka 50 – 2023

Ho ho ho! Nej det är inte tomten som kommer det är om 2 veckor men det är i alla fall ett nytt avsnitt av podden! Det var ett tag sedan och tack för alla mail som frågat när nästa avsnitt kommer! Jag råkade ut för lite saker under v44 som gjort att podden blivit försenad men nu är vi alla tillbaka på banan igen!

Vi laddar inför julen och firar 4 lärare som fyller år denna veckan, sedan avslutas det med ett härligt nationellt prov i Ma4 men det hör ni mer om i veckans avsnitt! Ingen gäst live men vi kör en älskad och önskad programpunkt med vår allas dr. Blom!

Instagram: https://www.instagram.com/pcvpodden/

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 50 - 2023
/

Vecka 43 – 2023

Vecka 43 och vi har läsårets första gäst med oss! Astrid Hansen som är ordförande i Elevplenum på ProCivitas i Växjö sitter ned med mig och pratar om alla aktiviteter dom genomför. Vi pratar även en hel del ”swedish fika” och varför det är så fantastiskt att vara med i skolans Elevplenum. I vanlig ordning…

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 43 - 2023
/

Vecka 42 – 2023

Vad är det som händer, 2 veckor i rad nu som den har släppts men tyvärr är jag ”typ” fortfarande solo… Lisa finns med i en blast from the past i det här avsnittet däremot! Misströsta inte, har börjat smida planer och samla ideer från alla som har lyssnat och till och med börjat boka in framtida gäster!

Denna veckan pratar jag om gymnasiemässan som är Tisdag och Onsdag nästa vecka samt lite information om lovskolan, som vanligt gratulerar vi de som fyller år och även en hel del annan information!

Jag nämnde i podden att det skulle finnas länkar och här är dom:
Instagram: https://www.instagram.com/pcvpodden/
Spotify spellista: https://open.spotify.com/playlist/0ChxHdHIAVAhcCNOTRUIfR?si=89aadf20c8694227&pt=eefd66aca9de67b62c28b729a0471146

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 42 - 2023
/

Vecka 41 – 2023

Puh, skolstarten är överstökad med allt vad det innebär och vi har välkomnat en hel drös med nya elever. Nu testar vi ett lite nytt format för podden där jag, Erik, kanske kommer köra mer solo men med samma matnyttiga info! Lyssna och kom gärna med feedback så lovar jag att ha med en kollega…

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 41 - 2023
/

Vecka 12 – 2023

v12 tredje gången gillt men vi kör stenhårt nu och det är så sjuuuuukt taggande att höra alla kommentarer från er som lyssnar.
Den här gången pratar vi med Julia Danielsson som är i Stockholm med klass 2d och 2e, diskuterar eggbot och Lisa agerar flygande reporter och ställer smarta frågor till eleverna.
En lite kul grej är att vi sparade med lite bloopers den här gången, lite som extramaterialet under eftertexten på filmer 😀

Avslutande låt: Madiba Riddim – Drake

Glöm inte att dela och gilla podden!

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 12 - 2023
/

Vecka 11 – 2023

Wow efter den fantastiska responsen förra veckan så måste vi ju bara få ut mer avsnitt… över 150 lyssnare på bara ett par dagar! Stort tack till alla supersnälla kommentarer som vi har fått!
Denna veckan går vi igenom som vanligt vad som händer nästa vecka och det är en hel del faktiskt, dessutom testar vi något nytt och ringer upp en av våra fantastiska lärare som är med eleverna i Stockholm för att kolla läget med dom.

Avslutande låt: Katten i trakten Timbalands – The way I are

Glöm inte att dela och gilla podden!

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 11 - 2023
/

Vecka 10 – 2023

Plötsligt händer det, trots att vi sa att vi skulle komma med ett nytt avsnitt varje vecka så har det dragit ut på tiden av diverse anledningar men nu är vi tillbaka! Gästpoddare den här veckan är Frida Sallo från Åk3 och missa inte avslutningslåten där vi får en fantastisk sånginsats från Lisa och Frida!

Avslutande låt: Josef Özer – Ahna Kulan Suryoye ft. Frida Sallo and Lisa Berger

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 10 - 2023
/

Vecka 39 – 2022

v39 och vi har två stora nyheter den här gången. Dels inför vi ett nytt koncept där våra älskade lyssnare kan skicka in önskemål om låtar, man kan vara anonym, dedikera den till någon speciell och till och med spela in en hälsning.
Den andra extremt roliga nyheten är att vi har en gäst med oss live i studion för första gången, det ger lite förvirring bitvis men hon skötte sig felfritt. Det ör Sarah som pratar om ProCivitas bokklubb som hon och Frida har startat.
Sedan är det som vanligt massor med matnyttig information kring veckan.
Avslutande låt: Melanie Fiona – Monday Morning

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 39 - 2022
/

Vecka 38 – 2022

v38 och läsårets första poddavsnitt ute. I det här hälsar vi alla välkomna till en ny ”säsong” och har massor med information om vecka 38 somGästföreläsare – Peter ConnéeFödelsedagarVad menas med ”Kod 99”Allmänt gött snack med Erik och Lisa Avslutande låt: ABC – Jackson five

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 38 - 2022
/