Speaker: Lisa Berger

Vecka 42 – 2023

Vad är det som händer, 2 veckor i rad nu som den har släppts men tyvärr är jag ”typ” fortfarande solo… Lisa finns med i en blast from the past i det här avsnittet däremot! Misströsta inte, har börjat smida planer och samla ideer från alla som har lyssnat och till och med börjat boka in framtida gäster!

Denna veckan pratar jag om gymnasiemässan som är Tisdag och Onsdag nästa vecka samt lite information om lovskolan, som vanligt gratulerar vi de som fyller år och även en hel del annan information!

Jag nämnde i podden att det skulle finnas länkar och här är dom:
Instagram: https://www.instagram.com/pcvpodden/
Spotify spellista: https://open.spotify.com/playlist/0ChxHdHIAVAhcCNOTRUIfR?si=89aadf20c8694227&pt=eefd66aca9de67b62c28b729a0471146

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 42 - 2023
/

Vecka 12 – 2023

v12 tredje gången gillt men vi kör stenhårt nu och det är så sjuuuuukt taggande att höra alla kommentarer från er som lyssnar.
Den här gången pratar vi med Julia Danielsson som är i Stockholm med klass 2d och 2e, diskuterar eggbot och Lisa agerar flygande reporter och ställer smarta frågor till eleverna.
En lite kul grej är att vi sparade med lite bloopers den här gången, lite som extramaterialet under eftertexten på filmer 😀

Avslutande låt: Madiba Riddim – Drake

Glöm inte att dela och gilla podden!

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 12 - 2023
/

Vecka 11 – 2023

Wow efter den fantastiska responsen förra veckan så måste vi ju bara få ut mer avsnitt… över 150 lyssnare på bara ett par dagar! Stort tack till alla supersnälla kommentarer som vi har fått!
Denna veckan går vi igenom som vanligt vad som händer nästa vecka och det är en hel del faktiskt, dessutom testar vi något nytt och ringer upp en av våra fantastiska lärare som är med eleverna i Stockholm för att kolla läget med dom.

Avslutande låt: Katten i trakten Timbalands – The way I are

Glöm inte att dela och gilla podden!

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 11 - 2023
/

Vecka 10 – 2023

Plötsligt händer det, trots att vi sa att vi skulle komma med ett nytt avsnitt varje vecka så har det dragit ut på tiden av diverse anledningar men nu är vi tillbaka! Gästpoddare den här veckan är Frida Sallo från Åk3 och missa inte avslutningslåten där vi får en fantastisk sånginsats från Lisa och Frida!

Avslutande låt: Josef Özer – Ahna Kulan Suryoye ft. Frida Sallo and Lisa Berger

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 10 - 2023
/

Vecka 39 – 2022

v39 och vi har två stora nyheter den här gången. Dels inför vi ett nytt koncept där våra älskade lyssnare kan skicka in önskemål om låtar, man kan vara anonym, dedikera den till någon speciell och till och med spela in en hälsning.
Den andra extremt roliga nyheten är att vi har en gäst med oss live i studion för första gången, det ger lite förvirring bitvis men hon skötte sig felfritt. Det ör Sarah som pratar om ProCivitas bokklubb som hon och Frida har startat.
Sedan är det som vanligt massor med matnyttig information kring veckan.
Avslutande låt: Melanie Fiona – Monday Morning

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 39 - 2022
/

Vecka 38 – 2022

v38 och läsårets första poddavsnitt ute. I det här hälsar vi alla välkomna till en ny ”säsong” och har massor med information om vecka 38 somGästföreläsare – Peter ConnéeFödelsedagarVad menas med ”Kod 99”Allmänt gött snack med Erik och Lisa Avslutande låt: ABC – Jackson five

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 38 - 2022
/

Vecka 23 – 2022

v23 och den sista podden för läsåret, hur kommer den sista veckan se ut för eleverna och studentdagen. Lärarna delar med sig av sina tips för studenterna och ger dom lite livstips inför framtiden!Ha en fantastisk sommar så ses vi till hösten! Avslutande låt: Gert Fylking & Jill Johnson – Lyssna på hjärtat (solkräm) Glöm…

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 23 – 2022
/

Vecka 22 – 2022

v22 och det känns som igår och det var det ju nästan.
Efter att vi sett hur lyssnartalen stiger vecka för vecka har vi tagit det ett steg längre och gjort ett nytt intro. Lämna gärna en kommentar här om det är hiss eller diss eller säg det till oss på skolan och få en godisbit.
Vecka 22 är det 4 dagar som gäller då onsdagen är studiedag, vad kommer elever och lärare att göra då tro, lite om det får ni höra i detta avsnitt. Vår flygande reporter Lisa ger sig ut bland eleverna och får svar på sina kluriga frågor och vi hoppas på att få en sista vårfågel nästa vecka som avslutning.

Avslutande låt: Danger Zone

Glöm inte att dela och gilla podden!

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 22 – 2022
/

Vecka 21 – 2022

v21 och kortvecka, bara 3 dagar lång men vi ska klämma in en hel del på den som t.ex. SM i UF i Göteborg och GA presentationer.Som en ny punkt ger sig Erik ut som flygande reporter och kollar hur bra koll våra elever har på svenska helgdagar, specifikt Kristihimmelfärd. Slutlåt: Stressed Out (Metal version)…

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 21 – 2022
/

Vecka 20 – 2022

v20 och den sista ”hela” veckan som vi kommer att ha före studenten och Lisa är tillbaka IRL. Nationella prov, studentinformation från polisen och såklart veckans vårfågel med Jonas!

Glöm inte att dela och spela podden!

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 20 – 2022
/