Speaker: Jonas Blom

Vecka 50 – 2023

Ho ho ho! Nej det är inte tomten som kommer det är om 2 veckor men det är i alla fall ett nytt avsnitt av podden! Det var ett tag sedan och tack för alla mail som frågat när nästa avsnitt kommer! Jag råkade ut för lite saker under v44 som gjort att podden blivit försenad men nu är vi alla tillbaka på banan igen!

Vi laddar inför julen och firar 4 lärare som fyller år denna veckan, sedan avslutas det med ett härligt nationellt prov i Ma4 men det hör ni mer om i veckans avsnitt! Ingen gäst live men vi kör en älskad och önskad programpunkt med vår allas dr. Blom!

Instagram: https://www.instagram.com/pcvpodden/

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 50 - 2023
/

Vecka 20 – 2022

v20 och den sista ”hela” veckan som vi kommer att ha före studenten och Lisa är tillbaka IRL. Nationella prov, studentinformation från polisen och såklart veckans vårfågel med Jonas!

Glöm inte att dela och spela podden!

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 20 – 2022
/

Vecka 19 – 2022

V19 står för dörren och här kommer avsnittet, i tid den här gången så ni kan ladda inför den kommande veckan!Nationella Prov, BBQ kvällen med amerikanska studenter och veckans fågel, ett fullspäckat avsnitt som bara väntar på er!Glöm inte att dela och spela podden!

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 19 – 2022
/

Vecka 18 – 2022

Vecka 18 har börjat och vi kompenserar lite för att vi var så snabbt ute förra veckan och släpper den lite senare.
Uppdatera Inspera och chrome, alltid uppdatera… och en helt ny programpunkt ”Veckans gäst” och först ut är Jonas Blom!

Read More
PCV Podden
PCV Podden
Vecka 18 – 2022
/